El Meu Primer Larousse Dels Per Que? (3ª Ed.) PDF

El libro El Meu Primer Larousse Dels Per Que? (3ª Ed.) en formato PDF. El libro El Meu Primer Larousse Dels Per Que? (3ª Ed.) en formato MOBI. El libro El Meu Primer Larousse Dels Per Que? (3ª Ed.) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web enmarchaporlobasico.es.
Enmarchaporlobasico.es El Meu Primer Larousse Dels Per Que? (3ª Ed.) Image
FECHA
2016
TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,24 MB
ISBN
9788416641352

DESCRIPCIÓN

El meu primer LAROUSSE dels Per què? respon a les moltes preguntes que poden arribar a fer els nens quan comencen a descobrir el món que els envolta.El llibre conté més de 300 petites i grans preguntes, agrupades en 6 temes: Al principi, La vida, A la natura, Els animals, La Terra dins de l’Univers i I jo?Cada pregunta va acompanyada d’un dibuix, ple d’humor, que ajuda a completar la informació que proporciona el text.El llibre soluciona preguntes com:- Per què hi ha marees?- Per què el cel és blau?- Per què no podem fer sempre el que volem?- Per què quan tenim por el cor batega tan fort?- Per què canten les cigarres?...Al final, un índex alfabètic permet localitzar fàcilment qualsevol tema tractat al llibre.
DESCARGAR LEER EN LINEA

De manera senzilla i divertida, trobaran resposta a tots els seus dubtes i així faran que l'aprenentatge es converteixi en un joc molt apassionant. «El Meu Primer Larousse de l'Univers» és ideal per consolidar l'aprenentatge de primària.

MI PRIMER ATLAS LAROUSSE (3ª ED.) del autor VV.AA. (ISBN 9788416641307). Comprar libro completo al MEJOR PRECIO nuevo o segunda mano en Casa del Libro México

LIBROS RELACIONADOS