La Petita Fada: Contes Amb Plantilles PDF

Cuida los árboles y descarga el libro de La Petita Fada: Contes Amb Plantilles en formato electrónico. En enmarchaporlobasico.es encontrará el libro de La Petita Fada: Contes Amb Plantilles en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee La Petita Fada: Contes Amb Plantilles en tu teléfono, tableta o navegador!
Enmarchaporlobasico.es La Petita Fada: Contes Amb Plantilles Image
FECHA
2017
TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,15 MB
ISBN
9788499061467

DESCRIPCIÓN

La caseta de fulles de la fada Mimí és molt vella i és el moment de buscar-ne una de nova. Però totes les que li agraden ja estan ocupades! Trobarà una nova llar, la Mimí? Descobreix la sorpresa final a l' interior d' aquest llibre tan divertit.En cada pàgina trobaràs plantilles per dibuixar que et serviran per crear el teu conte o fer boniques targetes.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Aniversaris de Conte; L'espai; Contes personalitzats; Records encapsulats; Il·lustració i disseny; Taller de creació; Qui sóc? Contacta amb la fada; Descàrregues. Contes d'ara mateix; La Neu de La Maquinista; La Muntanya de La Maquinista; Huguert el monstre valent; Una setmana de contes; El petit pirata Víctor; Los cuentos de Felicia

El conte de la Roberta, la gavina entremaliada, comença així. La Roberta era una gavina que sempre anava a la mateixa platja perquè li agradava sobrevolar les zones conegudes, sobretot ara que no tenia amigues.

LIBROS RELACIONADOS