Races, Racisme I Diversitat: La Ciencia, Una Arma Contra El Racis Me PDF

El libro Races, Racisme I Diversitat: La Ciencia, Una Arma Contra El Racis Me en formato PDF. El libro Races, Racisme I Diversitat: La Ciencia, Una Arma Contra El Racis Me en formato MOBI. El libro Races, Racisme I Diversitat: La Ciencia, Una Arma Contra El Racis Me en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Carles Lalueza Fox. Disfruta leyendo con el sitio web enmarchaporlobasico.es.
Enmarchaporlobasico.es Races, Racisme I Diversitat: La Ciencia, Una Arma Contra El Racis Me Image
FECHA
2002
TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,98 MB
ISBN
9788476606698

DESCRIPCIÓN

Durant dos segles, la ciència occidental va mantenir la idea que la humanitat estava dividida en entitats definides biològicament, anomenades races. Els excessos de la ciència racial van derivar en el racisme i van comportar el sofriment i la mort per a milions de persones, en la que ha estat la part més fosca de la història del segle XX. Com es pot comprovar al llarg d’aquesta obra, la diversitat humana existeix, però no s’estructura en forma de ra-ces. Des del punt de vista genètic, la humanitat és molt uniforme. Els trets externs més visibles depenen de pocs gens i mostren fonamentalment l’adaptació climàtica dels grups humans. Races, racisme i diversitat demostra que les races, des del punt de vista científic, no existeixen. Un postulat que pot servir com a instrument en la lluita contra les actituds xenòfobes i racistes que contaminen la societat actual.
DESCARGAR LEER EN LINEA

El resultat és un vídeo amb el títol 'Canvia el punt de vista', en què diversos alumnes canten una cançó amb música de Pau Llonch amb versos rimats que contenen missatges de solidaritat i tolerància a la diversitat, i contra el racisme, la xenofòbia i l'homofòbia, amb el crit de 'Sabadell antifeixista!'.

Races, racisme i diversitat: La ciència, una arma contra el racisme: 11 Sense Fronteres: Amazon.es: Lalueza, Carles: Libros. Saltar al contenido principal. Prueba Prime Hola, Identifícate Cuenta y listas Identifícate Cuenta y listas Devoluciones y Pedidos Suscríbete a Prime ...

LIBROS RELACIONADOS