Baules I Lluernes PDF

El libro Baules I Lluernes en formato PDF. El libro Baules I Lluernes en formato MOBI. El libro Baules I Lluernes en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Jordi Trepat. Disfruta leyendo con el sitio web enmarchaporlobasico.es.
Enmarchaporlobasico.es Baules I Lluernes Image
FECHA
2008
TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,46 MB
ISBN
9788493608552

DESCRIPCIÓN

Baula: qualsevol de les peces que formen una cadena. Lluerna: obertura feta al sostre o a la part alta d’una paret, sovint vidrada, per a deixar penetrar la llum. L’autor dóna resposta, en el pòrtic de l’obra, a la curiositat que provoca el títol: Al sostre o paret alta de ca meva, / allà on es gasten, viuen i s’infanten / totes els teixits i baules de la vida, / he obert alguns forats fràgils de llum / que m’han permès d’escodrinyar penombres. El poeta recerta, entre llums i penombres, el pas del temps, les vivències de l’entorn, els lligams, les esperances, al goig d’expressar-se. Tot plegat a través del llenguatge poètic, capaç de fer descobrir al lector que les baules poden ser fràgils i les lluernes es poden anellar: Amb llum de baules fràgils / he anellat lluernes.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Quan ara ja fa nou mesos de la presentació del llibre Baules. Lluernes, recuperem la força en transmetre sentiments de qui es fa anomenar «aprenent de poeta», en Jordi Trepat. L'autor, juntament amb Assumpta Bruguera, rapsoda, han preparat un breu recital amb espai també per a la música.

Baúl de mimbre. Hace décadas no era difícil encontrar un baúl de mimbre en la decoración de las casas. Se solían utilizar para guardar la ropa lista para lavar, para organizar los juguetes de los niños, para mantener a buen recaudo las mantas del invierno…

LIBROS RELACIONADOS